Bel ons of maak een afspraak
Bel ons of maak een afspraak

Buitenlandse hypotheek

hoe zit dat nu precies?

Ruijters financieel adviseurs heeft al sinds lange tijd exclusieve samenwerkingen met diverse Duitse geldverstrekkers. Oorspronkelijk werden Duitsers, die in Nederland kwamen wonen, gefinancierd met een Duitse hypotheek. Sinds 2008 is echter een grote ommekeer ontstaan. Ook Nederlanders kunnen geld lenen tegen zéér aantrekkelijke tariefstellingen via deze Duitse geldverstrekkers. Deze hypotheekrente voor de eigen woning is ook in Nederland volledig aftrekbaar. Hierdoor kunnen wij u een annuïteitenhypotheek aanbieden tegen extreem gunstige tariefstellingen. Vaak blijken de lasten voor deze annuïteitenhypotheek vergelijkbaar te zijn met de lasten die u bij Nederlandse banken betaalt voor een aflossingsvrije hypotheek.

Voor het oversluiten van uw hypotheek op uw woning in Zuid-Limburg dient u te beschikken over een hogere waarde van uw woning, dan uw openstaande hypotheek. De condities zijn dan bijzonder interessant.

Heeft u de beschikking over eigen geld én wenst u een eigen woning in Zuid-Limburg of een box 3-beleggingspand aan te kopen, dan zijn de mogelijkheden via onze Duitse partners uitermate interessant te noemen.


wilt u ook profiteren van een Duitse hypotheek?

Voldoet u aan de voorwaarden van de Duitse geldverstrekker? Laat ons dan vandaag nog uw voordeel uitrekenen. Veel van onze klanten profiteren er al van!