Bel ons of maak een afspraak
Bel ons of maak een afspraak

Hypotheken

een toekomstbestendige hypotheek waar u zich goed bij voelt


U heeft het gevonden: uw huis! Nu nog een goede hypotheek waarmee u het huis kunt betalen én leuk kunt blijven leven. Of u wilt uw hypotheek oversluiten? Uw financieel adviseur bij Ruijters zoekt naar de hypotheek die het beste bij u past. En dat is niet per definitie de hypotheek met de laagste hypotheekrente. Integendeel. Natuurlijk, rente en rentetarieven zijn belangrijk, maar wij kijken ook naar wat u belangrijk vindt in het leven, hoe uw gezinssituatie eruit ziet, welke toekomstplannen u heeft enz. Op basis van die informatie stellen wij een advies samen. Stuk voor stuk voorstellen die goed bij u en uw manier van leven passen. Nu en in de toekomst. Een betrouwbaar en onafhankelijk advies. Wij hebben maar een doel en dat is dat u een advies krijgt dat bij u past en waar u zich goed bij voelt.

hoeveel kan ik lenen? 

Nog aan het oriënteren op de woningmarkt en loopt u met de vraag: hoeveel kan ik lenen? Maak dan een afspraak met een hypotheekadviseur van Ruijters. Hij kan hypotheken voor u vergelijken, maandlasten van elke hypotheek berekenen en rentetarieven van verschillende aanbieders naast elkaar leggen. Op die manier kunt u uw zoektocht naar uw nieuwe huis sturen en voorkomt u teleurstellingen.

transparantie

Wij zijn niet alleen transparant (helder) in onze adviezen maar willen dit ook zijn voor onze tarieven. Dit betekent dat wij vooraf met u bespreken welke werkzaamheden wij voor u gaan uitvoeren en welke tarieven hierop van toepassing zijn. Op deze manier weet u vooraf waar u aan toe bent.

financiële risico´s

Er zijn verschillende soorten risico´s verbonden aan hypotheken. Het is dan ook belangrijk om de risico´s te kennen zodat hier tijdig rekening meegehouden kan worden. De belangrijkste risico´s zijn arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, echtscheiding, kort leven (overlijden) en lang leven (pensioen). De gevolgen van deze mogelijke risico's bespreken wij samen met u. Na het afronden van uw hypotheek ontvangt u van ons een financieel rapport waarin uw hele financiële situatie, nu en in de toekomst, in kaart wordt gebracht.

nazorg

We bieden de mogelijkheid om de door u te ontvangen nazorg te waarborgen middels een Service Abonnement. Zo houden wij uw hypotheek en verzekeringen up-to-date. Waarvoor maken wij gebruik van de Nationale Hypotheekbond. Wij zullen u benaderen zodra uw hypotheek en/of verzekeringen tegen dezelfde of verbeterde voorwaarden goedkoper kunenen maken. Tevens biedt het Service Abonnement uw financiële voordelen op het moment dat u wederom gebruik wenst te maken van onze diensten. Het Service Abonnement is uit te breiden met een tweetal optie's te weten Fiscaal en Schadeverzekeringen. Vanzelfspreken bespreken wij de mogelijkheden en de in- en outs van ons Service Abonnement graag met u.

woon- en bedrijfsruimte

Een hypotheek is onlosmakelijk verbonden met een woning of een bedrijfspand. Hoe prettig is het dan wanneer u voor uw vastgoed- en financiële zaken één partner heeft? Ruijters biedt u die mogelijkheid. Onze deskundige betrokken financieel adviseurs werken nauw samen met onze woning- en bedrijfsmakelaars. Wij zijn op makelaarsgebied één van de grootste onafhankelijke NVM makelaars van Zuid-Nederland. Met onze kantoren in Maastricht, Heerlen, Sittard en Valkenburg a/d Geul beschikken wij over een groot netwerk in Limburg, maar natuurlijk ook in de rest van Nederland. Zo kunt u ons o.a. inschakelen voor:

-    Aankoopbegeleiding van A tot Z
-    De aan- en verkoop van bestaande- en nieuwbouw woningen en bedrijfspanden
-    De huur en verhuur van bedrijfspanden en bestaande- en nieuwbouw woningen
-    De huur en verhuur van bestaande en nieuwbouw woningen
-    Taxaties van woon- en werkruimten.