Bel ons of maak een afspraak
Bel ons of maak een afspraak

Financieel advies

een betrouwbaar advies is goud waard

Bij sommige grotere financiële keuzes is het verstandig om een financieel adviseur in te schakelen. Die kan u helpen om goede keuzes te maken en de gevolgen voor de lange termijn te overzien.

U woont namelijk pas echt prettig met een hypotheek waar u zich bij thuis voelt. Wij helpen u daarbij. Ruijters heeft geen vaste relatie met een bank of andere hypotheekverstrekker en kan u daardoor écht onafhankelijk adviseren. Ook uw taxatie en/of verzekeringen regelen we graag voor u.
 

de beste hypotheek – vandaag én morgen

Bij Ruijters mag u zeker zijn van eerlijk en helder advies. We kijken verder dan een zo hoog mogelijk leenbedrag en een zo laag mogelijke rente. Het gaat erom dat u gedurende de hele looptijd maandlasten heeft die bij u passen. Uiteraard onderhandelen we voor u zo scherp mogelijke tarieven uit bij diverse hypotheekverstrekkers, maar we besteden ook aandacht aan de voorwaarden. Als u straks kosteloos kunt bijlenen of aflossen, maken de kleine lettertjes opeens een groot verschil.
 

profiteren van de lage rente?

Heeft u een hypotheek die al enige tijd loopt en wilt u weten of ook u kunt profiteren van de huidige lage rentestanden? We onderzoeken voor u alle mogelijkheden voor herfinanciering of omzetting van uw bestaande hypotheek. Informeer gerust vrijblijvend wat we voor u kunnen betekenen.
 

snel de taxatie die u nodig heeft

Een taxatie die gegarandeerd voldoet aan de eisen van uw hypotheekverstrekker? Als lid van de NVM werken we uitsluitend met beëdigde makelaars en taxateurs die in het bezit zijn van de RMT-titel (Register Makelaar Taxateur) en zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister van de NRVT.